tisdag 16 december 2014

Julehus

Idag har det gått två veckor sen jag åkte in till sjukhuset för att bli inskriven och börja den här resan. Det är svårt att föreställa sig på förhand hur det ska bli så jag har haft taktiken att bara hänga med och ta dagarna som de kommer. Ska man försöka sammanfatta veckorna så blir det att jag upplevt alla åldrar, i en enda röra. Från "bebis" och lägga livet i händerna på sjukhuspersonalen till rörlig som en gammal tant. Däremellan full av energi som en tonåring, trött och känslosam som en gravid och symtom som jag misstänker tillhör övergångsåldern. Och bakom allt tacksam för att det gått bra och jag är hemma och får fira jul i vårt julehus. Är så glad att jag får se barnens förväntan och styr, och att jag till och med kunde vara med och klä granen. Under den har min man och pojken fixat ett tåg i år. Filmade lite när pojken provkörde efter att de fått motorn och lamporna på plats. Det är tur de har gott om tålamod och fick till det såhär mysigt:


4 kommentarer:

  1. Ja jag kan tänka mig att det varit en upp och ner vänd situation och jobbig och ändå en glädjande sådan.Men jag är jätte glad att du mår bra i allafall!, sen om man får vara lite bebis-tonåring-gravid,klimakterie-tant så gör det inget bara man mår bra och allt går åt rätt håll!

    Nämen oj vilket underbart med tåget under granen!!!verkligen jätte mysigt. Ska man hoppa på? kanske det är julexpressen ?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så sant! Och allt går ju att skratta åt, om inte i stunden så efteråt :)

      Polarexpressen har gått här om och om igen så jag tror de blivit lite inspirerade av den filmen ;) Visst får man lust att krympa och hoppa på!

      Radera
  2. Förstår att det varit kämpigt för dej. Glad att du mår bättre nu i alla fall. Men det är nog svårt när man befinner sig mitt upp i det jobbiga och inte alltid vet hur man skall handskas med olika känslor och saker. Får önska dej en fin jul nu och att allt går till det bättre.
    Härlig ide` med tåget! Ser så mysigt ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var verkligen fin idé de fick med tåget!

      Tack så mycket! En fördel är att man uppskattar små saker mer. Det var verkligen lycka att stå och slå in julklappar igår :)

      Får önska detsamma!

      Radera